divendres, 4 de març del 2016

Xerrada "Publicitat pas a pas"

Com fer un vídeo professional


Els alumnes participants al projecte El patrimoni al desQobeRt van assistir a una xerrada sobre publicitat el passat 1 de març al Casal Pere Quart.

La Núria Castelló, experta en temes de publicitat va explicar com fer un vídeo promocional amb tots els ingredients necessaris per tenir èxit.

En la primera part de la xerrada, va parlar de què és la publicitat i  quins són els seus principals elements de treball: el producte, l'objectiu, el públic, el missatge i el mitjà.

Va posar l'accent en què la construcció d'un vídeo és un treball en equip i intervenen molts professionals (creatius, directors d'art, equip de rodatge, equip de muntatge i equip de producció). Tot això ho va exemplificar amb la visualització de diversos anuncis publicitaris.

Va donar bons consells per saber dir allò que volem dir i com voldríem dir-ho (vigilar la durada,el llenguatge, el to, els textos, les imatges, la música...). Ja se sap que a millor planificació, millor resultat!

Les claus per fer publicitat són:

  • La creativitat
  • La curiositat
  • Contrastar diferents visions
  • I el més important, gaudir de l'experiència.

Finalment, va desitjar bon èxit en l'elaboració dels vídeos que faran els alumnes, i sobre tot que gaudeixin mentre el preparen.

Podeu consultar la presentació en format PDF en aquest enllaç.